zondag 15 april 2012

Super!!!

Nu moest ik toch wel bloggen, ik heb juist mijn eigen uitgevonden patroon en creatie af :-D het is op zich niet zo heel bijzonder, en er zullen er wel patronen of tutorials van bestaan, maar ik had geen zin om deze te zoeken, dus ben ik helemaal zelf iets gaan uitdokteren, :-P nu op zich is het mss niet zo bijzonder, maar voor mij wel :-D ik ben super super super trots op mijzelf dat het mij gelukt is om het in 1 keer zonder fouten te maken :-D Nu zullen jullie je wel afvragen wat ik nu eigenlijk gemaakt heb. Ik heb een zakje gemaakt voor rond de nek te hangen, zo is het geworden:
Nu ga ik het wel vlug opschrijven voor mezelf hoe ik het gedaan heb, of ik doe het de volgende keer verkeerd en das ni de bedoeling he ;-) Ik hoop dat jullie het ook heel mooi vinden.
Morgen ga ik verder bloggen, want heb nog het een en ander er op te zetten, maar voor nu kruip ik mijn bedje in, ik denk toch dat het opschrijven voor morgen zal zijn (hopelijk vergeet ik het dan niet), want ik word opeens heel erg, en morgen moet ik weer vroeg op om mijn oudste schatje naar school te brengen. Hij is heel blij dat het trug school is, laat ons hopen dat dat zo blijft :-P
Slaapwel blogland en tot morgen!!

Vele lieve groetjes
Fannytje

2 opmerkingen: