Haakwerkjes

Hier komen mijn haakwerkjes. En te bedenken dat ik er vroeger helemaal niet goed in was :-P moesten mijn juffrouwen van handwerk nu mijn werkjes zien ze zouden er trots op zijn :-P
Niet dat het zo goed is, maar moest je zien hoe het vroeger was, je zou verschieten. Maar toen interesseerde het me ook zo niet. Hoop dat jullie het ook mooi vinden.

Vele lieve groetjes FannytjeVoor de doopsuiker van mijn jongste zoontje heb ik olifantjes gehaakt. Ik wou iets dat mensen achteraf nog konden gebruiken dus had ik er sleutelhangers van gemaakt en doopsuiker aan gedaan. Ik had er in totaal 30 gemaakt, 3 verschillende kleuren, zodat de mensen konden kiezen. Zoals je kan zien op de foto heb ik 2 gelijke en 1 die iets groter is. Nu, ik heb nog tans bij alle 3 de "modellen" het zelfde patroon gebruikt en het zelfde aantal steken. Maar veel hangt af van de dikte van je wol en ook van hoe vast of los je haakt.Moet wel zeggen, zo 30 olifantjes haken, daar heb ik serieus mijn werk aan gehad. In mijn slaap lag ik nog olifantjes te haken ;-)

Sam was er zo zot van dat ik er ook nog een grote voor hem had gemaakt, voor Quinten heb ik er ook nog ene gemaakt. Ook deze heeft het zelfde aantal steken als die hier boven, maar de wol is veel dikker. Er moeten alleen nog ogen aan komen, maar Sam kon niet wachten om hem in gebruik te nemen, dus vandaar dat er nog geen ogen opzitten ;-)
De olifant voor Quinten heb ik nog geen foto van, die was in een ander kleur wol. Maar ziet er ongeveer het zelfde uit.
Voor het patroon van Winston klik hier
Ik heb de ogen wel niet gedaan zoals daar aangegeven, maar gewone kralen gebruikt.Binnenkort komt er nog meer, maar heb nog niet van alles foto's getrokken.
Vele lieve groetjes Fannytje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten