donderdag 10 oktober 2013

Nieuwe stofjes

Dag lieve bloggers,

Ik heb weer een aantal nieuwe stofjes in mijn bezit, in ik ben er super content mee.
Deze week ben ik naar de action geweest. En daar hadden ze kleine lapjes van 45,7 op 55cm. En er zaten een paar mooie tussen die ik niet kon laten liggen.

Wat ik er juist mee ga doen weet ik nog niet echt, misschien kleine ritstasjes van maken, daar zijn ze wel geschikt voor.


Deze week heb ik ook nog bij Onlinestoffen.nl, gisteren al een mailtje gekregen dat het verzonden was en vandaag gekregen. Ik was er echt van verschoten! En goede service ook, ik had een stofje vergeten te bestellen en ik had een mailtje gestuurd dat ik iets vergeten was of ik dat nog kon bijbestellen en direct kreeg ik antwoord terug dat ik het kon bestellen via de site en dat ze het bij mijn bestelling zouden voegen. 
Hier ga ik zeker nog bestellen. 
Dit zijn de stofjes die ik heb bestelt: 

De roze stof met de vlindertjes en de groene stof met de lieveheersbeestjes ga ik waarschijnlijk gebruiken om tasjes van te maken. De roze stof met de hertjes zal waarschijnlijk worden omgetoverd tot een babydekentje (niet voor mij maar voor op mijn groepje ;-) ) en het verkeersstofje zal worden omgetoverd tot een speelmat voor de autootjes die je kan samen doen met een koord en kan ophangen met de autootjes er in. 

Ik wil ook nog eventjes melden dat ze bij Onlinestoffen.nl nu ook mooie stof in de maandaanbieding hebben, onder andere die linker stof met de vlinders. 


Ook heb ik nog stofjes van Lolalilie, daar zijn ze ook rap met je bestelling, deze heb ik gelijk bestelt met de stoffen van Onlinestoffen en ook gisteren heb ik bevestiging gekregen dat het verzonden werd. Vandaag zat het ook in de bus. Ook een super goeie service!

Ik ga misschien met de 2 bovenste en links onder waarschijnlijk turnzakken maken. Met die die je rechts onder ziet, weet ik het nog niet. Ook heb ik sleuterhanger houders gekocht. Zodat ik binnenkort hele leuke sleutelhangers ga kunnen maken :-D

Ook op Lolalilie.be hebben ze ook leuke maandaanbiedingen. Onder andere het blauwe stofje met de eekhoorns (rechts boven). 


Ik ga me deze week amuseren met de stofjes en sleuterhanger houders. En het resultaat zal zeer binnenkort hier te bewonderen zijn :-D
Deze zullen je binnenkort ook allemaal kunnen bewonderen in mij nieuw groepje op facebook.

Nog een fijne dag!

Vele lieve groetjes
Fannytje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten