zondag 15 september 2013

Alweer een tijdje geleden

Dag lieve bloggers,

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog geblogd heb. Het is hier ook druk geweest. Maar ondertussen heb ik niet stil gezeten en is er van alles onder mijn naaimachine vandaan gekomen. Hier is een vlugge update van wat ik ondertussen al gemaakt hebt:

Een dolleman t-shirt

Een lange rok, die veel mooier uitkomt als ik hem aan heb, dit was eigenlijk een testje, het stofje (tricot) had ik in de sleepstraat gekocht. En omdat ik liever een goedkoop stofje verpruts dan een duurder had ik deze genomen. Het patroon is ook zelf uitgetekend. De uitleg over hoe je dat moet doen vind je hier. Maar zoals ik al zei, hij komt eigenlijk wel heel mooi uit als je hem aan hebt. En mijn berekeningen waren ook juist, dus test geslaagd zou ik zeggen :-D


Een omkeerbare hoodie voor Quinten


De andere kant


Een omkeerbare hoodie voor Sam


De andere kant


Een messenger bag voor mij, eigen patroon. 

Met 3 zakken aan de voorkantVoor sofie komt er ook nog een omkeerbare hoodie, maar daarvoor moet ik eerst nog achter jogging stof gaan voor haar. Daarmee ga ik wachten tot de stoffenspektakel, daar kan je er goedkoper aan geraken. Ik denk dat ik me eerst ga wagen aan het princess castle kleedje uit de laatste ottobre zoals hier, hier en hier. Heb daar leuke stof voor liggen voor haar.  
Ik had ook nog een clutch gemaakt, een handtas zoals dit model (eigen ontwerp) maar dan met rood en zwart en een pennenzak. Daar moet ik nog foto's van trekken. 
De idee├źn voor verdere naaiprojecten heb ik zeker, mijn hoofd zit helemaal vol. Ik weet niet aan wat eerst te beginnen. 

Ook heb ik nog een aantal plannen voor The Blue Butterfly en voor deze blog, maar meer daarover vertel ik je een andere keer, ik heb al genoeg van jullie tijd in beslag genomen :-D

Dag lieve bloggers, bedankt om te lezen!
Vele lieve groetjes
Fannytje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten