zaterdag 7 januari 2012

Goede voornemens voor 2012

Eerst en vooral wil ik iedereen een zalige kerst (ik weet het, beetje veel te laat en een gelukkig nieuwjaar (niet zo veel te laat) wensen. Ik hoop dat jullie er iets moois van gemaakt hebben ;-)

Iedereen kent ze wel: "Goede voornemens"
iedereen maakt ze wel op het einde van een oud jaar en het begin van een nieuw. Ik heb daar nooit echt aan meegedaan, omdat ze toch nooit worden vervuld, of dikwijls vergeten. Maar ik heb besloten om er dit jaar eens aan mee te doen, maar dan wel voor wat mijn blog aangaat :-P ;-)

Als eerste voornemen (jawel, heb er meer of 1 gemaakt :-P) zou ik graag meer volgers willen aantrekken.
Maar dan moet ik wel en daar komt de tweede aan; meer en interessantere dingen bloggen.
En als derde voornemen zou ik heel graag op het einde van het jaar (dan heb ik genoeg tijd om nieuwe volgers te vergaren) ook een give-away doen. Ik zie dat veel bij mijn mede bloggers, en zou daar ook heel graag aan mee doen. Maar natuurlijk moet ik dan wel meer volgers hebben, want met maar 5 mensen is dat natuurlijk beetje moeilijk. Niet dat ik niet blij ben met de volgers, ik heb er heel blij mee, maar voor een give-away moet je meer geinteresseerden hebben. Dus als jij mensen weet die deze blog ook leuk zouden vinden, vertel gerust door ;-)

Over Give-Away gesproken, ik ben vandaag op een hele leuke gevallen, jammer genoeg liep die maar tot vandaag, het waren gebreide kussens. Maar het leuke en goede nieuws is, dat je op haar blogje wel het gratis patroon krijgt. Ze zijn echt heel mooi en ik vind het jammer dat ik zelf niet kan breien, anders had ik er zeker een paar gemaakt. Dus duimen dat ik het gewonnen heb he ;-)
Het is zeker de moeite waart om een kijkje te nemen, ook voor als je beginnende breister bent, want ze heeft ook leuke tuto's voor breien.

Gekabeld kussen

Als jullie goede voornemens hebben voor het jaar 2012 hoe absurd ze ook zijn, laat ze hier gerust achter, wie weet, krijgt er iemand nog goede idee├źn door ;-)


Vele lieve groetjes
Fannytje

1 opmerking:

 1. Ik wens je heel veel succes met je leuke voornemens Fannytje.
  Zelf heb ik er geen, goede voornemens bedoel ik, wel een hele hoop doelen groot en klein. Maar zo ken je me zeker ;-)
  Ja zo'n giveaway lijkt me zeer leuk. Ik ben zeker van de partij dan. Nu de rest van de volgers nog!
  Dikke kus en een peperkoekhart :-)
  Katia

  BeantwoordenVerwijderen