maandag 8 oktober 2012

Winterjasje voor Quinten

Dag lieve bloggers,

Ik publiceerde al eerder een berichtje over een winterjasje voor sofie, wel ik heb dat patroontje vergroot naar een 98 en voor Quinten er net zo een gemaakt. Dit is het resultaat:

Een foto met Quinten met het vestje komt morgen. Ik vind deze nog mooier dan dat voor Sofie, maar deze is natuurlijk minder klein werken, en ook al een tweede keer, dus dan gaat het al makkelijker.
Nu kan ik natuurlijk niet anders en er eentje voor Sam ook maken he. Ik heb in de ene winkel in de sleepstraat de zelfde stof gezien als het rood en het blauw, maar dan in donker bruin. En ik heb nog mooie lichtbruine fleece liggen met beertjes op voor de binnenkant. Dus dat word weer patroon vergroten :-P Ik vind het echt heel tof om ze te maken, ze  zijn zo gemakkelijk. Ook hier moeten er nog knopjes op. Maar in plaats van gewone knopen, ga ik drukknopjes gebruiken. Bij alle twee.

Ik ga jullie nu laten, ik ga mijn bedje opzoeken.
Welterusten lieve bloggers.

Vele lieve groetjes
Fannytje

2 opmerkingen:

  1. Jij hebt je ding wel gevonden hé met dat naaien? Mooi hoor! En dat terwijl je nog niet zo lang geleden je eerste stofje in de hand nam. Je bent een natuurtalent!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb ik inderdaad! Hoe kon ik toch leven zonder :-P Thx! Ja ik sta er zelf van verstelt dat het pas van vorig jaar is dat ik begonnen ben. Thx voor het compliment! Xxx

      Verwijderen