dinsdag 20 november 2012

Wat kan je nu eigenlijk winnen?

Dag lieve bloggers,

Normaal ging ik gisteren bekendmaken wat ik ging weg geven, maar door omstandigheden heb ik het moeten uitstellen tot vandaag, waarvoor sorry!!
Maar nu is het zover. Nog even voor de mensen die de vorige berichten hebben gemist, ik ga veranderen van naam, is te zeggen, ikzelf natuurlijk niet, maar de naam van mijn blog gaat veranderen. Dat is met het oog op ooit een eigen webshop. Die nieuwe naam wordt op 1 december bekend gemaakt.
Dat wil ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan dus wou ik iets doen en wat is er beter dan iets weg te geven.
Maar nu genoeg gezeverd, wat kan je nu eigenlijk winnen? Wel ik heb 3 dingen uitgekozen, alle 3 gemaakt door mij uiteraard.

Prijs nummer 1:

Een heupzakje


Prijs nummer 2:

Een zelfgemaakte knuffelbeer met bruin sjaaltje (ongeveer 30 cm hoog)
Deze was ik bijna kwijt aan mijn oudste, maar ik heb hem 
beloofd dat ik hem een ander speciaal voor hem zal maken. 

Prijs nummer 3:


Een uilenkussentje (van de top tot onderkant ongeveer 35 cm hoog)


Wat moet je doen?
* Kies één van de bovenstaande prijzen, laat hieronder  of op de facebook pagina, bij de link van dit bericht, een reactie achter waarin staat wat je graag zou winnen (voor de mensen die geen google profiel hebben, kunnen altijd anoniem kiezen, maar zet dan wel even je naam bij je berichtje, anders kan ik je niet toevoegen).
* Volgen, de pagina liken, tweeten, pinnen, bloggen, enz... mag allemaal, vind ik helemaal niet erg. Maar het is zeker niet verplicht.
* En tot slot: Duimen.
Je kan meedoen tot 1 december, dan maak ik samen met de naam, ook de winnaar bekend.

Ik hoop dat er iets tussen staat dat jullie aanstaat. 

Vele lieve groetjes
Fannytje

zaterdag 17 november 2012

Winterjas Sam en boekentas

Dag lieve bloggers,

Ik heb een week of 2 geleden voor Sam net zo'n vestje gemaakt zoals ik voor Sofie en Quinten heb gemaakt. Het is wel nog te groot, dus ik denk eerder dat het een vest zal worden voor na de winter.

Voor sam heb ik er een rits ingestoken




En dit zijn ze alle 3 op een rijtje


Ik had ook nog een boekentas voor hem gemaakt, het stond al lang op mijn programma, maar ik vond nergens een patroontje of tutorial er voor. Dus, heb ik er zelf maar een ontworpen. Dit is het resultaat:



Zal morgen een foto trekken met Sam en de boekentas, die was ik vergeten (bloost diep :-P ) 
Hij was er alleszins heel blij mee en wou het alletwee direct in gebruik nemen :-D

Ik hoop dat jullie het ook mooi vinden :-D Ik denk er over om die boekentas (het model dan) ook aan te bieden eens ik mijn webshop heb. En hopelijk duurt dat niet al te lang meer. Nu ga ik jullie laten.
Niet vergeten, maandag word bekend gemaakt wat jullie kunnen winnen ;-)

Vele lieve groetjes
Fannytje



dinsdag 13 november 2012

Uitgesteld maar niet opgegeven

Dag lieve bloggers,

Zoals gezegd ben ik vandaag naar de infosessie van Unizo geweest. Wat ben ik wijzer geworden?
Dat er een SERIEUS verschil is in de bijdragen voor zelfstandige in hoofdberoep of zelfstandige in bijberoep. En dat als je een niet getrouwde maar wettelijk samenwonende huisvrouw bent dan moet je sowieso in hoofdberoep zelfstandige worden. Dus dat wil zeggen dat ik een hoop maar bijdrage zou moeten betalen per kwartaal. Iets wat ik er in begin zeker nooit kan uithalen of ik zou al van in begin een enorm succes moeten worden, iets wat wel leuk is in theorie, maar niet mogelijk in praktijk. En ook ik wil het (zeker in begin) als soort van hobby en niet dat het een moeten word zodat ik er uit zou geraken.
Had ik nu getrouwd geweest, dan had ik het wel in bijberoep kunnen doen.
Is het eerlijk? Nee dat is het niet, maar helaas is het nu eenmaal wel zo en kan je er niks aan doen.
Dus de droom van eigen webwinkel word nog even opgeborgen. Er springt wel een oplossing uit de bus.

Maar ook al moet ik de plannen van eigen webwinkel nog even opbergen, dat veranderd nog altijd niks aan de verandering van naam, die gaat zeker nog door. En ik heb ook nagedacht wat ik er rond zou kunnen doen, en ik weet het. Ik ga gewoon zoals de meeste hier in blogland een Give-Away houden. Wat ik ga weg geven dat maak ik begin van volgende week bekent, dus, maandag 19 november. Ideetjes zijn altijd welkom ;-)

Vele lieve groetjes
Fannytje

zondag 11 november 2012

I have a dream

Dag lieve bloggers,

Om de beroemde woorden van Martin Luther King Jr uit zijn 17 minuten lange speech (althans volgens Wikipedia duurde het toch zo lang) te quoten: 'I have a dream" maar bij mij is het niet dezelfde als bij hem. Of om beter te zeggen heeft hier nu niks mee te maken.
Bij mij is het namelijk de droom om ooit een eigen webwinkel te hebben om mijn zelf gemaakte spulletjes te kunnen verkopen. De eerste stappen zijn al gezet, er is al een naam en een domeinnaam geregistreerd.
Dinsdag ga ik naar een infosessie van Unizo hier in Oudenaarde. En daar ga ik vragen hoe het nu juist zit voor mij. Hopelijk is het mogelijk om er aan te beginnen.

Om het niet te verwarrend te maken, ga ik de naam van mijn blog ook veranderen. Maarrrrrr, nu nog niet.
Voor de grote onthulling moeten jullie nog een beetje wachten. De grote onthulling zal zijn op... (beeld je nu tromgeroffel in)...

1 december 2012

Een nieuwe maand, een nieuw begin...
Dat zal ook zomaar niet gebeuren, om het te vieren zal ik nog iets bedenken. Dat laat ik jullie dan nog zeker weten voor het zover is :-D
Hou zeker de blog in het oog ;-)

Vele lieve groetjes
Fannytje